8 Dagen Cultuur Wellness (incle Auto Met Chauffeur)

€ 410,-

Nu boeken?

Tijdens het culturele gedeelte van dit Jordanië landarrangement brengt u onder andere een bezoek aan de fascinerende oude stad van Amman en Jerash dat ook wel het Pompeï van het Midden Oosten wordt genoemd. Tevens bezoekt u tijdens deze reis Mount Nebo dat als een van de heiligste plekken van het land wordt gekenmerkt, het kruisvaarderskasteel bij Kerak en één van de nieuwe zeven wereldwonderen: de roze stad Petra.

Hierna heeft u heerlijke dagen bij de Dode Zee, deze ligt 410 meter onder zeeniveau en de kust is één van de meest spectaculaire landschappen in de wereld. Het is er nog net zo verleidelijk als het eeuwen geleden al was voor koningen en keizers! Een heerlijke afsluiting van dit landarrangement: tijdens uw verblijf kunt u drijven in de geneeskrachtige Dode Zee, lekkere massages ondergaan, wegdromen in de hammams, maar gewoon een boek lezen op uw ligstoel aan de rand van het zwembad kan natuurlijk ook!

Een heerlijk Jordanië landarrangement!

Meer informatie of direct boeken?

Populair in Jordanien

Snel een reis zoekenLanden


 

ANVR SGR ideal

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.