Zeecruise Schatten Van De Oostzee Ms Prinsendam

€ 2.398,-

Nu boeken?

  • Kras vakanties
  • € 2.398,-
  • 16 dagen
  • volpension
  • cruise

In prijs verlaagd! Cruisen wordt pas echt cruisen op één van de comfortabele schepen van de wereldberoemde Holland America Line! De prachtige schepen, die varen onder de Nederlandse vlag, zijn niet alleen van alle gemakken voorzien, aan boord wordt u op alle fronten als een echte hooggeëerde gast behandeld. De ruime en klassiek ingerichte hutten, de ruime bars, restaurants & lounges en natuurlijk het heerlijke eten maken cruisen met deze unieke rederij tot een ware belevenis.

Het vaarprogramma is werkelijk spectaculair, vanuit Amsterdam zet het ms Prinsendam koers richtig Tallinn, metropool St. Petersburg (waar u maar liefst 2 volle dagen verblijft), Helsinki, Stockholm, Kopenhagen en Oslo. Ontdek de Baltische schatten en boek snel uw plaats aan boord van dit prachtige schip! Vertrek is pas 24 juli 2012, maar ervaring heeft geleerd dat cruises vanuit Nederland met de Holland America Line maanden voor vertrek zijn volgeboekt!

Meer informatie of direct boeken?

Snel een reis zoekenLanden


 

ANVR SGR ideal

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.