Expeditiecruise Het Hart Van Groenland Ms Fram

€ 4.699,-

Nu boeken?

  • Kras vakanties
  • € 4.699,-
  • 9 dagen
  • volpension
  • cruisevliegtuig

VROEGBOEKKORTING VERLENGD: boek vóór 31 december en profiteer van maar liefst € 800 vroegboekkorting per persoon!

Ga met deze Hurtigruten expeditiecruise (o.l.v. zeer ervaren expeditieteam) naar het ongerepte Groenland, een paradijs voor natuurliefhebbers! De Groenlanders noemen hun land “Kalaallit Nunaat”, het Land van de Mensen. Een naam die de traditie van de Inuit en de gastvrijheid van de inwoners weergeeft. Ontdek het grootste eiland ter wereld, en geniet van de ongerepte natuur en de gigantische ijsbergen.
Het is het land van de Inuit, typische arctische fauna (zoals ijsberen, walvissen en zeehonden), het eindeloze wit, maar ook van de kleuren: fel gekleurde bloemen, diepgroene weiden, grijze granietrotsen, rode zonsondergangen en glinsterende blauwe ijsbergen. Dit grootste eiland ter wereld biedt verrassend mooie plaatjes. Deze reis is werkelijk spectaculair (én compleet verzorgd)... en moet u eens in uw leven gemaakt hebben!

Meer informatie of direct boeken?

Snel een reis zoekenLanden


 

ANVR SGR ideal

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.